Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Padero Dakbedekking Vastgoed onderhoud 

In ons land met zijn verschillende weersinvloeden heeft het dak veel te verduren. De eisen die aan daken en dakbedekkingen worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker steeds belangrijker wordt.

daarom is het belangrijk dat u op de hoogte ben van wat u te wachten staat en voor welke kosten u komt te staan.

Dak onderhoud.

Het onderhoud aan platte en hellende daken is een vak apart, omdat de te onderhouden daken in veel gevallen nauwelijks visueel geïnspecteerd kunnen worden. Er is veel kennis nodig van zowel de in gebruik zijnde materialen als van de bouwkundige aspecten van het gebouw. Daken zijn onderhevig aan grote temperatuurschommelingen. Het is daarom van belang dat er voldoende rekening is gehouden met rek en krimp van materialen en de invloed van zon op de kwaliteit van gebruikte constructies. Kleine gebreken kunnen uiteindelijk leiden tot grote schades en lekkages. Voor bewoners wordt dit meestal pas zichtbaar als het gaat regenen. Wij professionals kunnen dit voorkomen door regelmatig uw dak te inspecteren, ongerechtigheden te verwijderen en kleine onvolkomenheden te repareren. Het is de kunst om de juiste balans te vinden tussen dak onderhoud en vervanging. Als dit conform Padero normen gebeurt heeft u kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wij bieden een compleet dakbedekking pakket: nieuwbouw, renovatie, onderhoud en reparatie van bitumineuze dakbedekkingen, singles, lichtmetalen dakpannen, Freoseal dak coating, dakgoten, terrassen en dakterrassen.

0